Elektriker Uddevalla

Vill du arbeta i en omväxlande roll som elektriker där du får ta ansvar och utvecklas?

Nu har vi en plats ledig i Uddevalla. Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, händelserika arbetsdagar och en mycket stark gemenskap.

Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av framåtanda, ordning och reda, och att ha kul på jobbet så kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som är initiativtagande och noggrann. Du värdesätter kvalitén på utförda arbeten högt och är stolt över ditt jobb. Du är teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.
Du har el-utbildning och har B-körkort och minst 3 års erfarenhet.

Om tjänsten
Du ingår i vårt Uddevalla Team där du kommer få en varierande och självständig roll. Du kommer arbeta med olika typer av projekt och uppdrag med inriktning Installation och service.
RK Elteknik AB har idag tre filialer, vi är organiserade i mindre avdelningar för att kunna tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer. Samtidigt får du tillgång till all erfarenhet och kunskap som finns inom koncernen.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!
Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan till Info@rkelteknik.se

Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig:
Kristin Jakobsson
Telefon 0709-122 903